Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Opfordring til Islamisk Trossamfund: Stævn mig dog!

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Opfordring til Islamisk Trossamfund: Stævn mig dog!

Skrevet af Thomas Vilhelm

Både den toneangivende kvindesagsdebattør Geeti Amiri og Lars Aslan Rasmussen (MF for S) bliver forsøgt gjort tavse af IT gennem trusler om stævninger for injurier for at have refereret mandens galopperende vanvid.

Derfor lyder min opfordring til IT: Stævn mig for pokker da! – Jeg er helt på linje her med Amiri, Aslan Rasmussen og enhver anden, der skriver noget tilsvarende.

Med den dybt udemokratiske adfærd bakket op af de facto krav om dummebødeudstedelsesret opfører IT sig som totalitære islamister, der har sat sig i en prekær situation, som nærmest råber på skarp fordømmelse og afstandtagen i den offentlige debat:

Disse forskruede mørkemænds eventuelle valg af advokater kan således blot komme an til enhver tid.

Gentager derfor i Folkets Avis Lars Aslan Rasmussens fremsatte påstand på sin facebookvæg om at hadprædikanter som Al Haddad og Bilal Philips er bindegale og inderligt syge i bolden samt ekstremt intolerante i deres kvindesyn og ønske om dødsstraf af homoseksuelle – kan ikke være mere enig.

Jeg tror og håber, at mange bakker op i kritikken af ITs forsvar af disse hævngerrige ekstremisters adfærd og udtalelser, så man får allerhelvedes travlt med at fremsætte en bunke af trusler om civilretslige søgsmål blot fordi, nogen har citeret disse mørkemænds egne udtalelser.

For at understrege mine pointer blev det til flere opdateringer på min facebookprofil om samme sag. Blandt andet stod der at læse:

”Kom nu ind i kampen og sæt i gang Islamisk Trossamfund - eller er I blot en samling tøsedrenge, der viser jeres sande ansigt. Skulle I vælge at stævne og/eller true mig hermed for at have gentaget Aslans og andres udsagn offentligt, kan jeg kun tilføje, at I ikke får en bøjet femører uden kamp til stregen.

F... af med jeres rockerlignende mafiametoder i den offentlige debat. Del gerne….”

Slutteligt skal det derfor i denne klumme lyde en stor opbakning til dem, der agter at tage kampen op:

Lad jer aldrig kue af Islamisk Trossamfund, kære Geeti Amiri, Lars Aslan Rasmussen med flere. Vi har jeres ryg.

Del Opfordring til Islamisk Trossamfund: Stævn mig dog!